tirsdag 1. september 2009

0704 var alle Harley's tanket og klare for Las Vegas. Litt småhustrete på morgenkvisten, men ganske snart ble det varmere. Vi var veldig klare for Nevada ørkenen.
Angel Delgodillo bor og har sin sjappe i Seligman. Han brukte 10 år fra 1976 til å få myndighetene til å sette Route66 på kartet. Han ble hilset med ærbødighet av norske bikere, og etterpå kjøpte de opp det meste av godsakene i butikken hans.
Hackberry har en sjappe med Corvett-57 på utsiden, ofte avbildet som et symbol på Historic route66. Gutta slapp noen jenter inn på restroom, men det ble litt misunnelse å ane for den fine tapeten guttene hadde.
Veien slynget seg opp mot Oatman som tidligere var kjent for drift av gullgruve. Her fikk arbeiderne i gruva lønn hver uke som de spente i helga på gjett da?
Imidlertid måtte de legge igjen en dollar med sitt navn for å få suppe. En idag er vegger,tak og alt annet tapesert med dollarsedler.
Vi fryser ikke der vi nærmer oss LV, vi er faktisk varme-veldig varme. Sola er som en glødende kule i skumringen der vi glir inn i kjernen av byen. Snart er det full rulle på alle spillebuler.
Noen mener at en kulepen kan robbe en, men her robber vi oss selv gjennom å spille på et uttall av mulige og umulige spill 24 timer timer i døgnet.
Her i LV blir vi i to netter.
willy herstad på tur route66usa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar