mandag 27. juli 2009

Har du olje? det er flere sykler som er på minimun på peilepinnen. Så brummer vi avgårde på Route66 mot Los Angeles. De vet ikke enda hva som venter der fremme.
Første stopp er Sinclair. en bensinstasjon som ble nedlagt for maaaange år siden. Her kjøper du T-skjorter for 5 dollar med Route66 på rygg og front for 5 dollar og får gratis drikkke.
Så ruller vi videre og blir tatt i mot av "four women on the route". Gratis kaffe, litt handling av "eksotiske gjenstander" så er det tid for lokal underholdning. Hvordan ser det ut når en person snur fote 180 gr rundt? det så vi.
Vi stoppet på et mindre sted kallt Miami og skulle på motorsykkelmuseum og med salg av HD utstyr. Noen glemte å se på de flotte motorsyklene.
Buffe på Claremore... Oj er du mett? Rullet videre gjennom Tulsa til Stroud hvor hotellet vårt var.
Hvorfor er vi her? For å kjøre Route 66 på motorsykkel og det er en sann opplevelse. Litt regn på slutten av turen, men det var egentlig helt ok. Stroud - vi var fremme ved hotellet. Regnet var borte og etter middag var det samling ved bassenget. Herlig.
I morgen skal vi på et sted hvor de ikke har elektrisitet eller internett. Følg med. Det vil bli mere foto kanskje nærbilder.
route66usa og willy herstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar