fredag 31. juli 2009

HUN har så mange navn-kanskje fordi HUN er så kjær. US route66 sier noen. US Highway 66, The Main Street of America,The Mother Road, Historic Route66, Route US 66 og jeg har sett flere. HUN har opplevd så mye og det har vi også, og vi har femdeles mange miles igjen before she is done.
Reisen vestover viser seg å være en opplevelse av stadig skiftende lende og natur. Fjellene blir høyere og markene blir brunere, vegetasjon blir karrig og vi stiger høyere og høyere. Snart er vi oppe 7140 fot. Varmt, det er varmt og snart er de fleste i T skjorter eller bar overkropp mens fartsmåleren viser 64 miles. Alle henger med og humøret er på topp som alltid. 45 riddere på sine hester raser avgårde og ingen ting tar fra de humøret-de er en enestående gruppe som tåler alt og vil alt. Snart er vi i Arizona og navn som Twin Arrows og Two Guns forteller minner om den kamp som engang var. Det var heftig handling av indiansk håndarbeid ved en bensinstopp Nok en time må stilles og vi er 9 timer short norsk tid.
Painted Desert og Petrified Forest var spennende. Helt spesielt område med fasinerende og fargerike fjell og daler i alle fasonger. Svære trær var gravd frem av vann og mineraler og var blitt til stein i rike farger ved hjelp av tidens tann.
Vi durer videre og Flagstaff passeres før vi når vårt mål for dagen-Williams. 2 netter, helikopter, Imax, Grand Canyon og nasjonalparken. Ojjjh. Men det er i morgen.
route66usa og willy herstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar