onsdag 12. august 2009

Det drønner og blinker ute, det er tordenvær og regn, vi er i Williams-vi er fremme.
Klokken ringer 0445 og vi skal være på sykkelen 0600 med kofferter,bagger og annet avlevert for frakt av denslags. Før avgang fra Las Vegas trenger familien Davidson påfyll og så drønner vi avgårde TIDLIG for å unngå den værste varmen på beste måte. Hoover Dam bød på sitt beste, ingen kø og ingen betydelig varme. Det var rett og slett litt overskyet og bare 38 grader. Pytt.
Mektig er den der den feirer sin 73 års dag og fremdeles gir LV energi nok til å imponere med si lyskraft.
Svak likevel da hun ikke orker tunge kjøretøyer, men hun får hjelp. Ny bro snart ferdig høyt over henne og med sin stil og klasse kanskje enda mere imponerende.
Oatman er en gullgraverlandsby som har beholdt si karakter og sjarm. Route66 kjenner pulsen på det stedet og har hatt mange besøkende, men det er bare et hvilested for HUN. Vi hadde lunsj der og opplevde show fra den tid hvor The Gun betydde makt. Spennende.
Vi besøkte Hackberry som kunne by på noe spesiellt fra tidligere tider med Gas station, Corvett og en Ford fra før 1910.
I Seligman hilste vi på Mr Angel i hans shop, og det var han som i 1976 startet arbeidet med å sette The Mother Road på kartet. 10 års arbeide brakte resultater: ROUTE66. Fantastisk opplevelse.
Pizza aften ved bassenget ble avløst av plan B pga torden og lyn- baren på hotellet. Men jeg gikk tidlig til sengs for jeg var så urolig. Helikopter i morgen over Grand Canyon overskygger det meste.
Det smeller og blinker og regner ute, men jeg har helt andre tanker i hodet. Sove.
Hvis jeg kan. Kl 08 på sykkelen. Hvor mye er klokken nå?
route66usa og willy herstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar