tirsdag 18. august 2009

Harley knurret heftig denne morgen kl 7 og var ikke særlig fornøyd. Den var våt! Enda værre ble det da bikeren satte seg oppå, da ble det værre. Mye heftigere ble det da himmelen på en ufyselig måte øste sin gavmildhet over paret, da var det mere enn nok. Vannet bøttet ned.
Udyret kom fra vest og vi ruset østover for å kvitte oss med utysket. Delvis vellykket.
Bare 420 km idag, men nok til at det likevel ble en spennende tur på route66 med mange opplevelser i verdens vakreste eventyr.
I Vinita Oklahoma fikk vi Kinamat, 5 dollar og snart var det gratis kaffe hos 4 Women of the road. Tom var sulten og vi andre handlet og kikket beundrende på bikeren som ikke klarte seg med kinamaten sin, men skulle ha mere. Kranbilen fra filmen Cars var der i noe redusert forfatning. Det er så mye nytt og fremment å se langs ruta der vi durer avgårde så det er vanskelig å fatte.
En landsens nedlagt bensinstasjon var okkupert av en gammel og hyggelig skjeggete kar med mye kuriositeter rundt seg og T-skjorter til 5 dollar. Hvor mange kjøpte du da?
Springfield Route 66 hotellet har flotte rom og pizza på verandaen som gjør sjelebot i en sliten kropp etter en tørning med Harley og været på Route66.
Tror det regner i morgen.
Willy Herstad på tur route66usa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar