søndag 16. august 2009

Harley Davidson stønner tungt, hvor blir bikeren av? 0755 vralter føreren seg på plass og fomler startknappen-endelig. Acoma åpner 9 og vi er der alle sammen og får en formidabel innføring i hvordan bli og leve i en "by" av stein oppe på et fjellplatå. For disse indianere er det ingen problemer, de er vant til det og har sine fremmede skikker for det meste. Spennende og underlig var det.
Det er sol og varmt i dag og en by som heter Albuqerque har maaange røde lys. Når kommer vi frem i dag? Santa Rosa har iallefall mange fine gamle og svært fine biler som sjarmer mitt hjerte, men snart er vi på vei opp til Kelly` ranch hvor vi skal overnatte. Cowboyen møter oss på sin flotte hest og snart er det grillmat og bål midt ute på prærien. Mens vi pludrer og ler rundt bålet faller mørket på og vi kryper ned i soveposen under åpen himmel. Så mange stjerner og så krystall klare de er. Natter ble både kort og lang, men frokosten og jeg var også klar for nye utfordringer.
Rodeoshow med sinna okser var kult og vi var seierherrer-prærien med sine hemmeligheter hadde vi beseiret.
Grensen New Nexico og Texas gav jentene anledning til å spandere 1 time på hvert sted, og det ble markert med foto.
Midtpoint-vi er halvveis til Chicago, det var stas og feiring. En gal mann-ville jeg tro-har klart å grave ned 10 Cadillac på høykant midt på jordet sitt. Pussig. Sprøtt.
Amarillo Texas og Big Steak restaurant er viden kjent for sitt interiør og 2,2 kil biff med bakt potet og salat, værsågod den er gratis, hvis du orker alt. Mange prøver, men få maktetet.
Vi skal videre i morgen og møte nye eventyr, "sjefen sjøl" holder hemmelighetene tett inntil brystet. Jeg gleder meg.
route66usa og willy herstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar