mandag 3. august 2009

Kl 0700 sitter vi på sykkelen og kursen settes mot selveste Las Vegas. Vi stopper i Seligman hvor Angel Delgodilla har sin lille sjappe som selger all slags Route66 gjenstander. Han forteller at HUN ble trafikkert stadig, men var avgått med døden. I 1976 startet Angel D opp arbeidet med å gi dødshjelp til HUN for å bringe henne tilbake til verden. Etter 10 års arbeide hadda han lykkes. alle snakket nå om The Historie Road. (Se bilder)
Harley`n knurrer oss videre og det varmt-veldig varmt. Vi stopper ved en rød Corvett og en menge andre kjøretøyer og severdigheter. Videre-vann-varmt-har du vann? Kaldt? HD stønner seg oppover en svingete og smal vei mot Oatman, en gullgraver"by" som har gjort unna sine beste dager. Route66 er fortsatt under dekkene på kjæledyret vårt og stedet byr på ville westens revolverdueller og bankran med smell og mannefall.
Hoover dam er spesiell og ferdig i 1936 og forsyner Las Vegas med el.kraft. Med sin tykke mur holder hun tilbake bassenget som også forteller om andre tider hvor vannet sto høyere enn idag.. Vi stanger i kø oppe på selve demningen mens vi stønner i 46 varme grader. Ny bro er snart ferdig ved siden av slik at tyngre kjøretøyer også kan ta en rask vei til LA. Vi er to dager i LV og akkurat nå er vi tilbake fra Harley Davidson kafe` som var en opplevelse for seg hvor Harley Davidson passerer over hodene våre i rekke og rad på skinner i take. Vi feiret også bursdag til Bente May og Anne Marie.
I morgen sitter vi på kjæledyret vårt kl 0600 klar for LA!
route66usa og willy herstad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar