onsdag 26. august 2009

Det er noe som ikke stemmer idag. Været. Hvorfor er det sol og varmt, noen mente på TV at det slettes ikke skulle være slik, -og nyheter skal man stole på. Lang etappe i dag, 52 mil og vi skulle fra Stroud i Oklahoma til Amarillo i Texas og få med oss opplevelser i tillegg. He-he hosten Harley`n mellom bena mine vel vitende om at det ble en lang dag med mye kjøring på spennende strekninger av Route66-koste seg gjord`n.
Mange timer på sykkelen tok det og vi tanket bensin, spiste, filmet og svettet. Det var varmt. Elk City byr på Route66 museum med video og mange ting å studere og undres på så tiden gikk fort.
Erick byr på et underlig par, de kaller seg Annabell og Harley. Hippier fra forrige århundre har funnet sin lykke her og er viden kjent og har vært på Tv i flere land. De bød på humor, galskap og skapte mye latter. Dette var en vinner, men Historic Route66 krever sitt. Vi er på vei igjen utforskende og spente.
Limousin ventet oss etter en rask dusj på hotellet og tok oss til Big Texan Steakhouse hvor tilbudet kunne være 2.2 kg kjøtt gratis. Hvis du spiste alt. Ingen prøvde fordi 10 på topp lista viste at letteste kjøtteter veide 140 kg. Ingen av oss hadde noen sjanse.
Limosin med kjempehorn på panseret bragte meg tilbake til hotellet mitt halvt i søvne, den duvet så behagelig.
I morgen skal vi sove under åpen himmel. Der finnes det ikke elektrisk kraft eller internett . Vi møtes dagen etter i morgen.
Willy Herstad på tur route66usa

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar